Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (3.39 secunde)
Alti doi primari trecuti pe listele PSD, Aurel Croitoru, din Dobresti, si Ion Racareanu, din Almaj, i-au spus adio lui Calin si au depus declaratii de apartenenta la PD.
Consilierii Aurel Popescu si Marian Popescu au trecut de la PNL la PSD, Ion Puiu si Emanoil Popescu au plecat de la PD si s-au inscris in PSD.
Puiu Hasotti (senator PNL), Verestoy Attila (senator UDMR), Adrian Nastase (deputat PSD), Markó Béla (senator UDMR), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Radu Berceanu (senator PD), Mihail Popescu (senator PSD), Dragos Ujeniuc (deputat PNL), Mircea Cosea (deputat PNL), Sotiris Fotopolos (deputat, minoritatea elena), Marin-Jean Marinescu (deputat PD), Aurel Vainer (deputat, minoritatea evreiasca), Oana Manolescu (deputat, minoritatea albaneza), Kelemen Hunor (deputat UDMR), Vladimir Mircea Farsirotu (deputat PRM), Kelemen Attila (deputat UDMR), Toro Tibor (deputat UDMR), Becsek-Garda Dezso (deputat UDMR).
Deputat PSD Aurel Nechita: "Cu Securitatea ca atare am avut de-a face in anumite situatii accidentale. Am fost la Timisoara, asistent universitar, si, cind am plecat de acolo la Galati, a venit o masinaa nemteascaa, cu ajutoare.
Dacaa e saa ne luaam dupaa declaratiile lor, doar doi liberali (Paul Paacuraru si Emil Strungaa) si un social-democrat (Aurel Nechita) au faacut cunostintaa cu "baaietii cu ochi albastri".
Ultimul episod al Sarbatorilor Corodului s-a consumat pe stadionul din comuna, unde a fost organizat un spectacol care l-a avut ca invitat principal pe Aurel Moldoveanu.
Am crezut ca nu e nevoie", a declarat consilierul liberal Aurel Bojenoiu. Liberali sau pesedisti, toti consilierii chestionati au dat, in mare, cam acelasi raspuns.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Alaturi de familia Nastase, sunt acuzati de fapte de coruptie Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Vasile Mihail Cristian, administratorul societatii Eurografica, Marieta Anastasescu, proprietarul unuia din apartamentele din Zambaccian, precum si avocatul lui Adrian Nastase, Aurel Ciobanu.
Pe langa reprezentantii institutiilor si serviciilor deconcentrate din Constanta in frunte cu actualul prefect, Danut Culetu, au mai fost prezenti la dezvelirea placii memoriale si alti cinci fosti prefecti ai judetului: Aurel Carp, Dragos Chilea, Petre Chirobocea, Marian Parjol si Dan Claudiu Chirondojan.
Sotia lui Hayssam, Adela, se prezentase la Aeroportul International "Aurel Vlaicu" - Baneasa in dimineata de 27 decembrie 2006, impreuna cu copiii ei, pentru a se imbarca intr-o cursa cu directia Istanbul.
Astfel, liderii sindicali, impreuna cu seful Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, Aurel Teodorescu, in calitate de simplu cetatean si nu director al acestei institutii, au sesizat, in urma cu doua saptamani, Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeana, Parlamentul European si European Ombudsman.
Vor fi acolo si parlamentarii Aurel Nechita, Adriana Ticau, Emil Strunga, Bogdan Ciuca. Mircea Toader ne-a transmis ca nu va veni la intilnirea cu pensionarii.
In acest sens deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a declarat simbata ca Traian Basescu este un om fara cuvint si din acest motiv romanii nu-l mai vor ca presedinte.
Basescu a mai semnat si decretele privind acordarea gradelor de general de brigada cu o stea colonelului Tomita-Catalin Tomescu, de general de flotila aeriana cu o stea comandorului de aviatie Avram Ion si de contraamiral de flotila cu o stea comandorilor Niculae Valsan si Aurel Popa, toti din Ministerul Apararii.
O astfel de accentuare a aparut dupa ce vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ca multi parlamentari PSD nu vor vota pentru caderea Guvernului.
Deputatul social-democrat Aurel Nechita vrea sa promoveze doua initiative ale PSD privind invatamantul romanesc. Astfel, social-democratii vor burse de sustinere pentru elevii din familiile cu venituri modeste si in mod deosebit pentru cei din mediul rural.
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
Atat senatorul PSD Viorel Stefan, cat si deputatii aceluiasi partid, Aurel Nechita si Dan Nica, au criticat bugetul pe 2008, fiind pregatiti sa faca o serie de amendamente pentru ca mai multe domenii, cum ar fi educatia, sanatatea, pensiile si salariile, sa primeasca mai multe fonduri decat sunt prevazute momentan in bugetul pe anul viitor.
Deputatul Aurel Nechita, decanul Facultatii de Medicina, se va implica in acest proiect, la fel si doctorii consilieri judeteni Paul Ichim si Nicolae Bacalbasa", a mai precizat Bogdan Ciuca.
google-analytics.com